Ontbijt en meer...
Bericht aan Dulles op zijn facebookpagina:
 
"Eigenlijk had ik hier een youtubefilmpje met "lang zal hij leven" willen plaatsen. Helaas waren wij alleen een beetje afgeleid toen jij binnenkwam..."
 
En daarbij hoort deze foto (die ik niet geplaatst heb):

Wij dachten echt dat ze aan het oefenen waren toen ze begonnen te zingen. We keken dan ook erg raar op, toen Dulles er echt al bleek te zijn. En ik wil helemaal niet weten hoe hij naar ons heeft staan te kijken. Volgens mij ziet het er namelijk heel raar uit: Negen dames, hangen boven een tafel, alsof daar heel iets interessants gebeurt... Om nog maar te zwijgen over al die uitstekende achterwerken. (Als hoofdsponsor heb je natuurlijk wel een naam hoog te houden.)
 
Na rustig te hebben gewacht op een aantal interviews (sorry als we te hard gelachen hebben, maar lieve Dulles, we zagen je heus wel stiekem gluren hoor!) was het eindelijk tijd voor het akoestisch optreden. Ik was zo onder de indruk, dat ik er pas na twee filmpjes achter kwam, dat ik helemaal niet op de opnameknop gedrukt had. Gelukkig was ik niet vergeten te genieten. Gelukkig hebben anderen die filmpjes wel opgenomen. En gelukkig heb ik ook nog wel een paar andere filmpjes kunnen maken. Wat prachtig. En wat was het geluid goed. Vooral "Godvergeten" kwam echt keihard binnen, maar ook "4 Elementen" was echt erg mooi. Er staat ons een fantastische theatershow te wachten, en ik ben bang, dat ik mijn papieren zakdoekjes niet moet vergeten...
 
Na afloop was er voor iedereen tijd om te feliciteren, cadeautjes af te geven, knuffelen, zoenen en foto's. Wij wilden als allerlaatste, konden we mooi genieten van de rest (en gluren wat voor cadeaus Dulles allemaal kreeg) en hadden wij nog iets om naar uit te kijken. We waren allemaal aan de koffie, sommigen aan iets sterkers, dus we konden ook niet direct bij de tafel vandaan. Zonde als de koffie koud zou worden. Logisch! We zagen plantjes (of eigenlijk bloembollen), fotoboekjes, een knipperende cowboyhoed, maar vooral heel veel drank. Of zoals Dulles grapte: "Volgens mij willen jullie mij graag dood hebben!" Ik heb nog nooit zo veel drank bij elkaar gezien!" Wees blij, dat het geen chocola was...
 
We zijn bang, dat we misschien wel heel veel foto's verpest hebben. Foto's waarbij niemand goed in de camera keek, omdat wij "grappig" waren. (of dachten te zijn). Steeds weer, zagen wij Dulles naar onze tafel kijken... Ook daarvoor alvast: Sorry!
 
En toen waren wij eindelijk aan de beurt. Even nog, maakten de mannen van Music en Movies, het grapje, dat de tijd om was. Maar ze hadden zelf geloof ik ook wel door, dat dát echt niet zomaar ging lukken...  Met z'n negenen én de drie mannen op de foto. Dat lukt natuurlijk nooit. En inderdaad. We kijken (bijna) allemaal in de verkeerde lens. Onze verdiende loon natuurlijk. Hadden we maar niet zo melig moeten doen! Cadeautje afgeven en vervolgens allemaal om de beurt nog maar even feliciteren (lees: zoenen!) en op de foto.
 
 
En toen was het echt afgelopen. Maar niet voor de echte stalkers natuurlijk. Die moesten nog even achter op de parkeerplaats kijken. En tja, dan ben ik natuurlijk niet te beroerd om mee te lopen. Ik wilde ook best zien, hoe ze al die spullen in de auto gingen krijgen. En ondanks dat het een erg grote auto was, bleek er toch nog wel wat tetris-kunst aan te pas te komen. En na een allerlaatste babbel en knuffel (voor de mazzelbips onder ons) was het toch echt tijd om te gaan. Want Drunen ligt nu eenmaal niet echt naast de deur. Of zoals JK terecht opmerkte:  "Kerkrade en Winschoten, dat zijn toch wel ongeveer de prijswinnaars wat afstand betreft..."
 
De terugweg voorliep voorspoedig. Tussenstop in Nijkerk, autowissel in Sneek door naar Zuidlaren en toen weer terug naar Winschoten. Het is niet voor niks, dat Peet twitterde: "Ontbijten met @driejs en @cgrvn komt zeker na 17.00 uur thuis... " Klopt, Half 6 om precies te zijn. Even ontbijten... We hebben direct maar even een patatje gehaald!
 
En ondanks dat we er een halve wereldreis voor hebben moeten maken, had ik dit echt niet willen missen. Dit was een ervaring om niet weer te vergeten.  Ik kan niet anders zeggen dan WOW! En heel erg bedankt natuurlijk!
 
 
 
 
En lieve dames, jullie ook allemaal heel erg bedankt voor jullie aandeel in dit meer dan geslaagde weekend!
 
Sabs verhaal kun je HIER lezen

Reacties

op 16-01-2012 22:19
Heeeee Clau zo te lezen heb je het weer goed naar je zin gehad .Maar i.d.d.is het niet naast de deur Je bent het door de jaren nog niet verleerd want vroeger ging je Pap al mee naar Breda.Toen was het voor Clouseau!Mooi hoor
sabbiedeflap op 16-01-2012 22:24
Jij ook bedankt! Het was supergeslaagd.
clau op 16-01-2012 22:25
Echt meer dan de moeite waard!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl